Kindertherapie de Bron

Reacties ouder/kind

Onderstaande een aantal reacties van ouders en/of kinderen op de therapie, over de ervaringen tijdens de therapie en de gevoelens er bij.

***

"Met hart en ziel gaat Tineke op de barricades voor je kind, om het beste eruit te halen."

- De ouders van M.

***

"Wij vonden dat we als mensen werden behandeld en niet als een nummer. Ons verhaal werd serieus genomen en dat werd meegenomen in de therapie."

- De ouders van Demi.

***

"Ik vond het leuk om naar Tineke te gaan. Ik ben er heel blij door geworden."

- Demi

***

"Na 5 sessies zien we dat het onze zoon geholpen heeft. In het begin had ik als moeder mijn twijfels maar wij als ouders zien dat hij rustiger is geworden en beter met boosheid om kan gaan."

"Zo vertelde onze zoon ook dat hij niet blij was, hier schrok ik als moeder zijnde best wel van, dit had ik niet zo gezien. En nu zie ik hem inderdaad veel blijer en geeft hij zo nu en dan een heerlijke knuffel en zegt mem* (Fries voor 'moeder') is lief."

- De ouders van K.

***

"Ons was geadviseerd om een kindertherapeut in de hand te nemen voor ons zoontje met PDD-NOS en de bijkomende problemen waar we niet uitkwamen met een opvoedingsdeskundige. We zijn bij Tineke terecht gekomen en na mijn eerste telefoongesprek was het gevoel meteen goed. Ook ons zoontje was meteen weg van haar en ging er graag heen."

"Hij heeft in die tijd meer rust gekregen, meer zelfvertrouwen en durft beter te zeggen wat hij voelt en kan zijn boosheid beter in bedwang houden. Resultaat is dat hij geen ritalin meer krijgt en zijn dosis risperidon is fors omlaag gegaan. Wij zijn Tineke zeer dankbaar en zullen haar zeker in de armen nemen mocht dit toch weer nodig zijn."

- De ouders, Gea en Runardo

***

"Ik vind haar lief."

- Kind Renzo)

***